Transpersoonlijke Ontwikkeling

Transpersonal Development, de zoektocht naar Alchemistisch Goud

Wat is mijn levensdroom? Hoe geef ik hier invulling aan in mijn werk, mijn relaties? Wanneer vervul ik mijn unieke levensmissie?

Ben jij toe aan de antwoorden op deze vragen? Ben jij eraan toe om een reis naar binnen te maken en de rijkdom daar te gaan opgraven en ontwikkelen?

Richting is betrekkelijk. Iedere terugtocht wordt vooruitgang door het doel om te keren.
Ina Custers van Bergen

Deep Imagination Training® brengt je in contact met je innerlijke autoriteit, van waaruit jij je leven vorm geeft.  Deze kern in jezelf is jouw bron van inspiratie, ze is de oorsprong van jouw waarden, hier ontspringt jouw levensmissie. Door in relatie te treden met deze wezenskern ben je onder alle omstandigheden in staat om authentiek en congruent jouw levensmissie vorm te geven. Door middel van de Deep Imagination Training® zul je patronen uit het verleden, en oude conditioneringen eenvoudig los kunnen laten en de energie hieruit te transformeren tot nieuwe kwaliteiten.

Wind mee of tegenwind? Ongeacht de uiterlijke omstandigheden zul je merken dat je door deze technieken kunt varen op jouw innerlijk kompas. Je kunt in toenemende mate putten uit jouw bron van innerlijke wijsheid en inspiratie. Je raakt verankert in je kern.

Voor wie is deze training?

De Deep Imagination Training® is gericht op mensen die vanuit hun professionele omgeving inspirator zijn en visie uitzetten, verantwoordelijk nemen. Ze zijn succesvol en willen vanuit hun eigen authenticiteit een bijdrage leveren aan hun omgeving en de planeet. Managers, professionals en ondernemers die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen en die human dignity hoog in het vaandel hebben, die zich willen verbinden met hun omgeving door heartfulness.

Resultaten

De Deep Imagination Training® is gericht op de volgende resultaten voor de deelnemers:

 • Ontwikkel je transpersoonlijk bewustzijn zodat je innerlijk kompas richting geeft aan jouw leven;
 • Maak contact met het ‘Wetende Veld’ van harmonie om je heen;
 • Leer welke transpersoonlijke krachten er in je leven actief zijn, en hoe hiervan optimaal gebruik te maken;
 • Boor nieuwe potentiele talenten aan, en optimaliseer hierdoor je groeimogelijkheden;
 • Manifesteer je wat je nodig hebt zodat je kern zich kan ontvouwen;
 • Verbind je alledaagse werkelijkheid van leven en carrière met het potentieel van je onderbewuste en je transpersoonlijk bewustzijn;
 • Ontwikkel je hypersensitiviteit: een talent dat jouw leven verrijkt;
 • Maak positief gebruik van de wrijvingskracht van tegenstellingen.

 

In mijn leven was er niet veel plaats voor mijn zelf. Mijn leven was gecentreerd rondom beta-wetenschappen, totdat ik via mijn partner in contact kwam met de Deep Imagination Training. Tot dan was ik me niet bewust dat ik iets miste in mijn leven. Nu ontstond het verlangen om mijn levenskern tot ontplooiing te brengen en dat kon ik realiseren door de trainingen in Deep Imagination Training. Samen met een fantastische groep mensen beleven wij de mooiste en meest magische gebeurtenissen. Ronald, Chemicus

De Tempel - Ina Custers

De betovering van de transpersoonlijke wereld

De Deep Imagination Training® wordt gegeven in een serie bijeenkomsten van één dag.

 •  Tijdens de Deep Imagination Training® investeer je in je persoonlijke en professionele betrokkenheid.
 • Je leert je een groot scala aan transpersoonlijke technieken, waaronder westerse meditatie en mysteriespel, die allemaal tot doel hebben je contact met je kern te versterken.
 • Je gaat je inzichten vertalen naar je dagelijks leven.
 • Je werkt met de transformerende kracht van magische verhalen.

Alle thema’s komen voort uit de Westerse Mysterietraditie. De Deep Imagination Training® wordt op diverse plaatsen en op verschillende instapniveaus gegeven, in het Nederlands, Duits en in het Engels.

Wanneer je met Ina Custers wilt overleggen of de Deep Imagination Training® geschikt voor jou is, wanneer je graag wilt dat Ina Custers trainingen bij jouw instituut komt geven, of wil je informeren waar momenteel plaats is om in te stromen, maak dan nu een afspraak om haar vrijblijvend te Skypen, of email haar op ina(ad)templeofstarlight.eu

Overige Transpersoonlijke Ontwikkeling

Op verzoek maakt Ina Custers ook Deep Imagination Training op maat voor uw bedrijf of trainingsinstituut passen, aangepast aan de actuele behoefte. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Ina Custers.