Transpersoonlijke coaching via Skype

Coaching via Skype

skypeCoaching via Skype is bedoeld voor iedereen die een advies wil over spirituele problemen en die een gesprek wil met een neutrale expert.

  • Er zijn veel mensen die over hun helderziende ervaringen willen praten met iemand die advies kan geven hoe hiermee om te gaan: ‘Is het normaal wat ik zie, voel, hoor?’
  • Mensen die bijna-dood ervaringen of uittredingservaringen hebben, en die willen praten over deze belevenissen, die deze levensveranderende gebeurtenissen willen integreren in hun leven op een harmonieuze manier.
  • Mensen die door een Kundalini-crisis heen gaan, en die advies willen hoe om te gaan met de fysieke en psychologische effecten.
  • Mensen die hypersensitief zijn, en die hun vaardigheid van een handicap tot een talent willen ontwikkelen.
  • Mensen die moeilijkheden hebben binnen een spirituele groep, en die aanwijzigen willen ontvangen over ermee leren omgaan of de groep verlaten .
  • Mensen die advies willen als leider van een esoterische groep hoe om te gaan met groepsprocessen.
  • Mensen die overwegen om de Solo Magical Training te willen doen, en die uitgebreid willen doorspreken wat dit in hun leven zal brengen.

Een Transpersoonlijke coaching via Skype geeft inzicht in jezelf en in je eigen gedrag, en de mogelijkheden om om te gaan met persoonlijke moeilijkheden, en problemen die gerelateerd zijn aan je sociale omgeving.

Reacties van mensen die een Transpersoonlijk coaching via Skype deden:

“De reden van dit gesprek was een bijna-dood ervaring die ik jaren geleden had. Dat veranderde zaken diep van binnen en ik had geen mogelijkheden om met mensen in mijn omgeving te spreken over mijn buitengewone ervaringen. Ik was bang dat mijn bovenkamer in de war was, en voelde me ontzettend alleen in mijn ervaringen. Altijd bang dat mensen zouden denken dat ik gek was. Pratend met Ina realiseerde ik me dat ik niet alleen ben en ik begon met haar boek Het Mysterie van de Zee te lezen, en ik realiseerde me dat er meer mensen zijn zoals ik. Mensen die helemaal normaal zijn en simpelweg een extra vaardigheid hebben. Dit skype gesprek werd het begin van een wonderbaarlijke reis. Ik ontdekte het ‘Avontuur van het Bewustzijn’ en ontwikkelde een innerlijke rijkdom waarvan ik vooralf niet wist dat dit mogelijk was.”
Robert 36 jaar, verpleegkundige

Transpersooonlijke ontwikkeling

Stop met je zorgen maken over buitengewone ervaringen. Investeren in de oplossing van deze problemen is investeren in jezelf. Onderneem actie! Kies voor een advies dat je werkelijk verder gaat helpen. Als transpersoonlijke coach is Ina Custers in staat om zeer snel op te sporen wat er aan de hand is. Je zult een andere manier ontwikkelen om met je buitengewone ervaringen om te gaan. Je zult in staat zijn om je angsten te laten gaan en je extra zintuigen echt kunnen gaan vertrouwen. Ook zul je in staat zijn hogere staten van bewustzijn en betekenis te gaan ervaren op een manier zodat ze bijdragen aan de kwaliteit van je leven en van je geliefden.

Aarzel niet. Boek een skype consult en betaal per half uur. Na ontvangst van de betaling zal Ina Custers contact met je opnemen om een afspraak te maken.


Coaching via skype