Solo Magical Training

Solo Magical Training

Ontdek je gaven, ken jezelf: dat is de meest vruchtbare inspanning! De Solo Magical Training begeleid je in 50 lessen. Elke module een concrete vaardigheid, een bouwsteen: studie, ervaring, toepassing en internalisatie.

Met elke les en elk onderwerp bouw je aan je ‘innerlijke tempel’: je ontwikkelt talenten, ervaart kristal heldere realisaties, verfijnt je zintuigen, alle elementen in balans.

De Solo Magical Training; het is een reis van diep persoonlijke onthullingen, met de Kabbalistische Boom als rode draad, en Ina Custers van Bergen als je gids. Je zult het ‘Pad van de Slang’ gaan, onder supervisie; een weg die inzet vraagt; doorzettingsvermogen, creativiteit, spiritualiteit. Een weg die nog veel meer terug geeft: energie, focus, begrip, de kracht om te zijn, te groeien en te transformeren.

SoloMagicalTrainingTable

Nieuw: Video conferenties

Binnenkort gaan we starten met een nieuwe trainingsgroep.  Woon je te ver weg om de Temple Trainingen bij te wonen, lees je Engels en heb je Skype? Kun je om de veertien dagen op woensdagen van 21.00 tot 22.00 uur inloggen? Dan kan de Solo Magical Training interessant voor je zijn.

We starten op Woensdag 10 juni 2015 met de eerste groep.

In de onderstaande video vertel ik je wat de Solo Magical Training is, en wat dezekan toevoegen aan je leven.

Omdat ik elke student de volle aandacht wil geven, is het aantal deelnemers beperkt. Binnenkort begin ik met belangstellenden te interviewen of ze de juiste kwalificaties hebben. Wanneer je wilt deelnemen aan deze magische reis, en de verborgen schatten van je Zelf wilt ontdekken, aarzel dan niet en vul dan hier het onderstaande formulier in, en ik neem binnenkort contact met je op.

 

Merken