Retraite

Wat is een Magical Retreat?

Een Magical Retreat is een intensief weekend waarbij je in een klooster logeert. Je  neemt even vakantie van de alledaagse wereld en stapt in een magische wereld , om aan zelfonderzoek te doen, aan de hand van Ina Custers …

 • Tijdens een Magical Retreat doe je geestelijke oefeningen. Geestelijke oefeningen zijn meditatie, gebed, magische vertellingen, ritueel en mysteriespel.
 • Je raakt je diep verankert met de wezenlijke kern van jezelf,
 • Je leert je jouw levensmissie kennen.
 • Je leert hoe je je dromen kunt verwezenlijken.
 • Je bouwt aan een intensief contact met de Andere Wereld.

Zo ervaar je van binnen uit waar het in jouw leven om draait, en de geestelijke oefeningen helpen je om de belangrijkste zaken in je leven ook daadwerkelijk te manifesteren.

 

Volksabdij

Van I-magi-natie naar manifestatie

Imaginatie is iets anders dan fantasie. Imaginatie is de kunst om de dingen die je écht wil worden of bereiken, ze zó duidelijk voor je te zien, dat ze zich gaan manifesteren in je leven. Dat is de belangrijkste factor in de Wet van de Aantrekkingskracht (The Law of Attraction).

Be careful what you wish for, you might get it!

Als bewustzijnstrainer en spiritueel coach roept Ina Custers – van Bergen de positieve veranderings-krachten wakker die in iedereen verborgen zijn. Door haar onconventionele lesmethoden nodigt ze je uit om uit je comfortzone te stappen, en verbinding te maken met de matrix van gezondheid die in iedereen, ook in jou verankerd is. Zo wordt je gedragen door de sturende krachten van jouw levensmissie.

Mystiek en mythologie, een magische mix!

 • Spirituele trainingen en retraites zijn behalve intensief, zinvol en verdiepend, ook gewoon heel erg leuk. Door oude mythische verhalen komt er in jou een innerlijke dialoog op gang, tussen jou en het meest spirituele deel van je Zelf. Sommigen noemen dat de Innerlijke Leraar, anderen noemen het de Heilige Beschermengel.
 • Door de unieke combinatie van spirituele oefeningen en mythologische verhalen wordt je imaginatie geactiveerd en komt jouw vermogen om te dromen op gang.
 • De oefeningen openen je mystieke bewustzijn voor steeds hogere spirituele werkelijkheden. Zo wordt jij de gezant van deze spirituele werelden om wat je geleerd hebt in de wereld te planten. Door de specifieke aard van de oefeningen worden deze dromen werkelijkheid.

You, you may say I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday you will join us
And the world will live as one

Imagine John Lennon

Herken jij jezelf in een of meer van de onderstaande zinnen?

 • Je wilt jezelf spiritueel verdiepen en  in contact komen met je kern.
 • Je wilt eindelijk weten wat de missie in je leven is en weten waarom je leeft!
 • Je wilt die borrelende onontwikkelde talenten in jezelf aanboren, opkweken en tot bloei komen.
 • Je wilt je hypersensitiviteit van handicap omsmeden tot een talent.
 • Je wilt niet langer ongecontroleerd de stress ervaren van je voorspellende gaven, maar ook de intense liefde beleven van de ongeziene werelden.
 • Je vindt je dromen zo belangrijk dat je ze ook wilt realiseren, zodat ze werkelijkheid worden in deze wereld.

Dan zijn de Inner Temple Training of de Magical Retreat waarschijnlijk wel wat voor jou!

En dan Ina Custers … met een geconcentreerde focus, en een zachte krachtige geest leidt zij ons. Inspirerend, wijs en een anker voor ons terwijl wij tussen de sterren reizen. Ik denk dat zij een speciale hot-line heeft met onze vrienden daarboven. Het was perfect … ik leerde écht en ik groeide, en raakte het Goddelijke aan. Ik proef nog steeds die zoete smaak in mijn mond, en voel de zijdezachte energie rondom mij. Ik stapte in mijn auto met het verlangen dit zo snel mogelijk wéér te doen. Elise Jager

Hier vind je de Inner Temple Training en Magical Retreats die op dit moment gepland zijn:

http://www.axismundiacademy.nl/

Hier vind je foto’s van de z.g. Magical Retreats die Ina Custers – van Bergen in de afgelopen jaren organiseerde :

http://www.templeofstarlight.eu/content/temple-retreats-gallery-overview

Neem contact op met Ina Custers – van Bergen wanneer je meer informatie wilt hebben over de volgende Magical Retreat en wanneer je meer wilt weten over Axis Mundi Academy