Boeken Solo Magical Training

Solo Magical Training

Magic the BasicsIna Custers van Bergen ontwikkelde het lesmateriaal voor de Solo Magical Training. Dat is de online training van de Hermetic Order of the Temple of Starlight. Tijdens de Solo Magical Training neemt Ina je mee de diepte in van de Hermetische Kabbala.

Hier op deze website vind je de boeken van de Solo Magical Training. De Kabbalistische Levensboom wordt uitgebreid behandeld. De vruchten van de boom heten: ‘Sephiroth’, en ze bevatten de spirituele kennis van alle hemelen.

 

 

Astral PlaneDeze spirituele diepten wil je graag onderzoeken en zelf ervaren. Hiervoor ontwikkelde Ina Custers van Bergen ook speciale magische oefeningen zodat de lesstof optimaal tot leven komt. Alle oefeningen zijn gebaseerd op authentieke methoden uit de oudheid.

Het is immers belangrijk dat niet alleen de theoretische achtergrond duidelijk wordt, maar juist dat de studenten de transformerende energieën zelf gaan ervaren.

 

 

Solo Magical Training – Raising Fire‘Wij leiden geen z.g. luie-stoel-magicians’ op, maar mensen die écht kunnen werken met deze krachtige energieën.’

Ina Custers van Bergen

De takken van de Kabbalistische boom heten Nativoth, deze ‘Schitterende Paden’, komen uitgebreid aan bod. Ina Custers ontwikkeld voor dit doel momenteel een eigen set tarotkaarten, die nog nauwkeuriger dan de al bestaande decks, de transformerende energie van de Magische Paden in beeld brengen.

 

Law of AttractionIna Custers van Bergen ontwikkelt voor de leden van de Hermetic Order of the Temple of Starlight ook audio-materiaal. Lessen die ingesproken zijn, en meditaties op cd’s.

Al dit schitterende lesmateriaal wordt door de Hermetic Order of the Temple of Starlight in eigen beheer uitgegeven.

Vraag: Waarom geef je dit materiaal in eigen beheer uit?

 

Stone of the WiseIna Custers van Bergen: De groep van mensen die zich specialiseert in de Westerse Mysterietraditie is nog relatief klein. Uitgeverijen zijn vooral geïnteresseerd in beginnersmateriaal, omdat dit het meeste aansluit op de grote markt. De Hermetic Order of the Temple of Starlight wil juist ook de diepe specialistische kennis overdragen. Dat kan alleen in een uitgebreid studieprogramma, en daarvoor heb ik de Solo Magical Training ontwikkeld.

 


Vraag: Wat leer je allemaal in de Solo Magical Training?

Dragon's Path 1

Ina Custers van Bergen: Teveel om op te noemen. Allereerst krijg je heel veel achtergrond informatie over oude magische culturen en hun mythologieën.

Je leert mediteren. De meditaties zijn systematisch opgebouwd. Zo leer je telkens dieper in meditatie te gaan, en een steeds dieper contact te maken met jezelf en de natuur om je heen. Je leert verbinding maken met de oude symbolen, zodat deze je gaan leiden naar mystieke ervaringen.

 

Dragon's Path 2Je leert Pathworking, dat is een hele speciale magische techniek. Je gaat de Schitterende Paden van de Kabbalistische Levensboom tot leven roepen in jouw leven. Je gaat ervaren dat elk pad zaken in jouw leven transformeert.

Mijn werk aan de Solo Magical Training blijft zijn vruchten afwerpen. Het blijkt dat de magie werkelijk zaken in beweging zet in mijn leven. Dingen waar ik jarenlang last van heb gehad, lossen zich geleidelijk op. Ik geloof dat ik in therapie ben bij het Universum.’  Annette Frijman, Thuiszorg medewerkster

 

Ina Custers van Bergen: Je bouwt gaandeweg een relatie op met de ‘Innerlijke Werelden’. Je leert de geestelijke wezens kennen die deze werelden bevolken, en je bouwt aan eigen contacten met voorouders, gidsen, engelen en goden.

Vraag: maar dat leer je toch overal in het New Age circuit? Waarin verschilt de Westerse Mysterie Traditie dan?

 

Ina Custers van Bergen: Je gaat bij het gebruiken van deze methoden heel systematisch te werk, volgens een eeuwenoud en beproefd systeem. De Westerse Mysterie Traditie is geen New Age maar Old Age. Hierdoor kom je eigenlijk op een door generaties beproefde snelweg terecht. Het gaat voorbij de fantasiewereld.

Heb jij wel eens gelezen dat de grote Mystici in de oudheid visioenen beschreven? Heb jij je verwonderd over de beelden van de profeten uit de oudheid en je afgevraagd of jij ook zulke ervaringen kunt krijgen? Deze ervaringen worden geleidelijk aan opgeroepen door de Solo Magical Training. Stap voor stap, zodat je ze ook goed kunt integreren in je leven, en je niet gaat ‘zweven’.

Vraag; Hoe kan het dat ik nog nooit van de Westerse Mysterie Traditie gehoord heb?

Ina Custers van Bergen: De Westerse Mysterie Traditie is na de Renaissance ondergronds gegaan, en de kennis is bewaard in z.g. ‘geheime ordes’. De Ingewijden van de Westerse Mysterie Traditie zijn vanaf + 1900 bezig met de oude kennis weer in het publieke domein te verspreiden.

Nu gaandeweg wordt deze kennis langzaam bekender, en begint men in diverse plaatsen op de wereld de Westerse Mysterie Traditie ook op de Universiteiten te onderzoeken. Zij doen het historische, het literatuur- en het sociologische onderzoek, wij beoefenen de praktijk, en wij leren mensen deze rijkdom vorm te geven in hun leven.

Merken

Merken